ELECTROPOP

COLINE & TOITOINE

ARTIEST

Laat u verrassen door Coline & Toitoine, een jong Brussels duo met electropop-geluiden, dat sinds 2018 samenwerkt.

 

Coline wisselt gitaar en ukelele af terwijl haar warme stem met atypische grain in dialoog gaat met de instrumenten van Toitoine; die op zijn beurt jongleert met meerdere synths, percussie en piano met behulp van zijn controllers. Het resultaat is een 100% home made melting pot van muziek, zwevend tussen electro en indie folk.

De twee vullen elkaar op natuurlijke wijze aan en hun energie gaat recht naar binnen. Hun muziek zorgt de ene keer voor verstrooiing en maakt dan weer weemoedig, maar geeft evengoed goesting om je uit te leven op hun pakkende ritmes en bedwelmende melodieën. Met hun passage op tal van Belgische podia zoals de Ancienne Belgique of de Ferme du Biéreau en hun aanwezigheid op streamingplatforms met meer dan 400.000 beluisteringen, lieten ze alvast van zich horen. Deze jonge getalenteerde twintigers staan nog maar aan de start van hun artistieke parcours, benieuwd wat ze nog in hun mars hebben voor de toekomst! 

TER INFO: Voor CABINET SECRET zullen Coline & Toitoine de ruimte maximaal integreren in hun spel, waardoor hun optreden een unieke show wordt.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

LOCATIE

LA MAISON DES ARTS

Haachtsesteenweg 147

1030 Schaarbeek

CONTACT

0495 59 77 77 (NL)

02 240 34 99 (FR)

(Maandag tot vrijdag 09:00 –17:00) 

MDA_Logo.png
VGC logo.png
1030 CULTUUR.png
1030 SCHAARBEEK.png
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

© 2020 by monoeil.be

DIT IS EEN INITIATIEF VAN ADELHEID BYTTEBIER EN SIHAME HADDIOUI, SCHEPENEN VAN CULTUUR IN SCHAARBEEK IN HET KADER VAN HET RELANCEPLAN VOOR DE CULTURELE SECTOR.