JAZZ IMPRO

GASPARD SICX TRIO

ARTIEST

Het optreden van het trio rond de jonge drummer Gaspard Sicx brengt delicate en subtiele jazz-improvisaties: ingehouden, soms dissonant, maar telkens anders, ingegeven door het moment en de interactie met de toeschouwers.  

BIOGRAFIE

Gaspard Sicx werd in 1994 geboren in Brussel. Op drieënhalfjarige leeftijd verhuisde zijn familie naar Schaarbeek, waar hij nog steeds woont. Na zijn studies aan de kunsthumaniora Sint-Lukas Brussel volgde hij drums/slagwerk in de richting Jazz aan het conservatorium van Brussel, eerst Franstalig en vervolgens Nederlandstalig. De afgelopen vier jaar was hij zeer actief in de jazz- en alternatieve scene in Brussel en Schaarbeek, zowel als leader maar ook als sidekick. Hij trad verschillende keren op in het Josaphatpark, zowel in de Laiterie als in de Buvette Sint-Sebastiaan. Hij is daarnaast een van de voortrekkers van “Apéros Jazz” in Café 1030.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Foto: Roger Vantilt

LOCATIE

LA MAISON DES ARTS

Haachtsesteenweg 147

1030 Schaarbeek

CONTACT

0495 59 77 77 (NL)

02 240 34 99 (FR)

(Maandag tot vrijdag 09:00 –17:00) 

MDA_Logo.png
VGC logo.png
1030 CULTUUR.png
1030 SCHAARBEEK.png
  • w-facebook
  • White Instagram Icon

© 2020 by monoeil.be

DIT IS EEN INITIATIEF VAN ADELHEID BYTTEBIER EN SIHAME HADDIOUI, SCHEPENEN VAN CULTUUR IN SCHAARBEEK IN HET KADER VAN HET RELANCEPLAN VOOR DE CULTURELE SECTOR.